Husdjursservice
5Zorba och Glydra (2)
Foto0027
IMG_2705
Foto1839

Husdjursservice

Behöver du hjälp med att fodra hästarna, rasta hunden eller se till katten när du är på jobbet? Då kanske jag kan hjälpa till. 


Jag är pålitlig och noggran i det jag gör. Lugn och konsekvent med djur och har ett bra öga för hur djur mår. Jag ser varje djur som en egen individ och mina ledord i samvaron med djur är kärlek, förtroende, respekt och tvåvägskommunikation.


"Min lilla katt kommer direkt fram till Lisa, stryker sig mot henne och hälsar. Så gör inte denna katt mot någon annan jag känner, mer än mig. Lisa får snabbt en alldeles självklar relation med djur!"

/Eva


Jag är uppvuxen med fågelhundar, får och med New Forest-ponnyerna i grannens stall. Jag har jobbat med hästar sedan 1996 och som ridinstruktör sedan 2001. Jag har eget företag sedan 2007 där jag ger lektioner i kroppsmedvetenhet för ryttare och ger behandlingar i kraniosakralterapi till framförallt hästar.


Hösten 2021 flyttade jag och min sambo till Hökärr strax utanför Hällevadsholm vid södra änden av bullaresjöarna och är därför tillgänglig för nya kunder.

Prisexempel 2023

Rastning av hund, tillsyn av katt eller fodring av hästar: 200 kr för 30 min vid regelbunden bokning på vardagar. 1 mil total (tur och retur) resa ingår.

Hör av dig för frågor om enstaka gånger, längre resor mm. Har F-skattsedel.


HUNDAR

Jag är uppvuxen med hundar, framförallt engelsk setter och vorsteh i alla åldrar, ca 6 åt gången. Har haft hundar runt mig fram till ca 35 års ålder.


HÄSTAR

Jag började rida vid 12 års ålder och har jobbat med hästar i olika typer av verksamheter, avelsston, föl och ridhästar. Utbildad ridlärare, hästmassör och kraniosakralterapeut. 


KATTER

Har egen katt sedan 2012 och det har funnits katter i stallarna där jag jobbat.


FÅR

Mina föräldrar hade får och jag har varit med vid hantering i samband med klippning, avmaskning, flytt m.m. fram till ca 30 års ålder.