Tjänster

Kraniosakralterapi

 häst


KS är en mjuk behandling som kommer ur osteopatin. Den syftar till att stödja kroppens egen läkningsförmåga. 


Behandlingen är lite som att skala en lök. Det som kroppen är redo att läka just nu är det som kommer upp till ytan. Nyare skador eller kompensationer kommer ofta först och går snabbare att läka medan det kan ta lite tid och några behandlingar innan man kommer åt ett ursprungligt problem/gammal skada. Fördelen med behandlingsmetoden är att om man låter det ta sin tid blir resultatet mer bestående.

Lektioner - häst


Att rida är som att dansa. Vill du vara en förare som följarna flockas kring för att få dansa en stund?


Även om vi har fått lära oss att det är vi som ryttare som "för" i just den här "dansen" är det viktigt att vara en lyhörd och förtroendeingivande "förare" för att "följaren" skall VILJA dansa med oss. 


Jag kan hjälpa dig att hitta dit genom olika övningar med fokus på hur du som ryttare nyttjar din kropp, tanke och energi. Du får lära dig att läsa av och känna in hästen och dess rörelser för att utveckla en genuin tvåvägskommunikation med kärlek, respekt och förtroende som grund.

Qi-Gong m.m


Qi-gong varvat med mindfulness och övningar för en ökad medvetenhet kring kropp och andning.


Vi möts för en avkopplande stund där vi känner på Qi-gongens rogivande, jordande, energigivande och mjukgörande rörelser. Inga förkunskaper krävs, kom som du är i bekväma kläder. Det går att delta sittandes på stol.